Papusi reale Reborn

Papusi reale Reborn

Aceste Papusi REBORN de vinil sunt cea mai obisnuita alegere in privinta papusilor si fiecare copil are una. Daca o sa cauti o papusa bebelus pentru copilul tau, atunci o sa cauti una din stilul sau categoria aceasta. Pana la urma, aceste papusi de silicon sunt facute pentru a fi o parte importanta pentru fiecare copil.

Papusile facute complet din vinil, sunt create sa arate precum copiii si foarte Expresive! Convinge-te!

Păpușile Reborn sunt atât de reale încât îți dorești să le atingi pentru a te convinge că nu sunt copii adevărați, majoritatea au greutatea de 1,8 kg, părul natural, corpul realizat din vinil moale și extremitățile articulate, sunt decorate cu vopsea specială pe obraji, buze, genunchi și unghii, iar ochii sunt realizați din sticlă, astfel asemănarea cu un bebeluș este izbitoare. Păpușile disponibile în magazinul Camera Bebelușului sunt fabricate în întregime în Spania, cu materiale de înaltă clasă și conțin accesorii diversificate în funcție de model, cum ar fi paturile de lână, hăinuțele, accesoriile și certificatele asemănătoare celor de naștere.

În cazul copiilor, păpușile disponibile pe Camera Bebelușului sunt recomandate începând cu vârsta de 3 ani, moment în care fetițele încep să își imite mamele și să își creeze propriul univers folosindu-se de imaginație. Pentru ele sunt ideale păpușile-bebeluș ce imita nou-născutul pentru formarea instinctului matern și primesc sentimente pozitive îngrijind-le.

Mamicile si copii care au cumparat asemenea bebelusi, îi alintă, îi îmbracă, iar cei excentrici optează pentru întreaga experiență și merg până la decorarea camerei bebelusului si achizitionarea pieselor de mobilier pentru acesta, alegând piesele în detaliu, de la pătuțul de bebeluș, lenjeria animată, comoda cu sertare pentru schimbarea bebelușului, lămpile cu lumină plăcută și ursuleți atașați, până la cărucioare , balansoare și jucării pentru cei mici.


Duminica, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
insuficiente produse! Doar [max] disponibile