In Stoc

Incaltari Attipas A17C gri

Nou

Attipas


Model special din colecția Cutie, cu talpă de culoare neagră, ciorapi gri cu urechi de pisică


Mai multe detalii


Reduced price!

-Lei 16

Lei 63

Lei 79

B B

Descriere

Specificatii

Mai multe informatii

Model special din colecția Cutie, cu talpă de culoare neagră, ciorapi gri cu urechi de pisică.

COMPOZIȚIE: talpa Attipas este realizată 100% din cauciuc NON-TOXIC. Partea superioară are în compoziție 80% bumbac, 17% Spandex, 2% fire elastice și 1% poliuretan.

INSTRUCŢIUNI DE ÎNTREŢINERE: se poate spăla la mașină (în plasă de spălat); este recomandată spalarea de mână și uscarea naturală; a nu se utiliza detergenți puternici sau înălbitor.

GHID MĂRIMI: mărimile sunt orientative; vă recomandăm să măsuraţi lungimea piciorului copilului de la vârful degetului mare până la spatele călcâiului și să alegeți mărimea potrivită EU19 (108 mm), EU20 (115 mm), EU21.5 (125 mm), EU22.5 (135 mm), EU24 (145 mm) sau EU25.5 (155 mm).

Produs 100% în Coreea de Sud.

Brand-ul Attipas a fost lansat în 2011, după 7 ani de cercetare și dezvoltare desfășurată în colaborare cu Centrul de Dezvoltare al Comportamentului Cognitiv de la Universitatea din Seoul, pe baza cunoașterii biomecanice a dezvoltării creierului. Permițând copiilor mici să simtă talpa pantofilor și să-și miște liber degetele de la picioare, Attipas ajută la corectarea mersului copilului prin distribuirea uniformă a presiunii piciorului.

Specificatii

CuloareGri
BrandAttipas

Recenzie

Voturi si recenziile clientilor

Nu sunt recenzii
Pentru mai multe informatii contactati-ne !

Produse similare