Mobila

Mobila

Mobila bebelusi si copii - Cea mai buna calitate si siguranta sporita

 Piesele de mobilier pentru nou nascuti,  copii si bebelusi reprezinta avantaje esentiale pentru cresterea armonioasa a micutilor, trebuie sa intruneasca cele mai inalte standarde de calitate si de confort. Gama noastra de produse Erbesi ( mobilier camera copii) indeplineste toate aspectele importante pentru un mediu, ce le asigura acestora o dezvoltare echilibrata. Astfel, selectia celui mai bun mobilier bebe trebuie sa fie facuta in functie de anumite criterii. Fie ca este vorba despre achizitia unui patut cosleeping, patuturi pliante, a unei saltele, lenjerii de pat, masute de infasat, cabinet cu sertare, sau a unei comode cu cadita pentru infasat bebelusi atentia parintilor trebuie sa fie orientata in special asupra materialelor folosite si asupra dotarilor incorporate, astfel ca cei mici se bucura de siguranta si confort.

  

Set mobila pentru camera bebelusului

 Pentru un parinte nimic nu este mai important ca sanatatea si siguranta bebelusului. Si pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, dar si pentru a raspunde tuturor nevoilor pe care le au parintii moderni din zilele noastre, va punem la dispozitie intr-un singul lor si la distanta de un click variate piese de mobilier de calitate, la cele mai bune preturi.

 In semn de dragoste si respect pentru voi si copiii vostri va oferim piese de mobilier chic, realizate din materiale durabile si sustenabile, cu finisaje de cea mai buna calitate si prevazute cu material textil sau lemn vopsit cu vopsea pe baza de apa. 

 Veti gasi in portofoliul nostru numeroase piese de mobilier, articole pentru depozitarea si organizarea obiectelor pentru bebelusi, cat si pentru decorarea camerei copilului sau ajustarea camerei de adulti cu piesele necesare bebelusului pentru un somn linistit, piese de mobilier pentru infasat etc. 

  

Pachete de mobilier la preturi accesibile pentru camera bebe

 Doriti sa amenajati camera bebelusului cu stil si totusi ergonomic pentru linistea, bunastarea, siguranta si dezvoltarea copilului? Tinand cont de principiile Montessori si alegand unul dintre pachetele de mobilier disponibile la Camera Bebelusului veti gasi intregul necesar de care aveti nevoie pentru a mobila camera bebelusului simplu si rapid. 

 Puteti alege pachete de mobila camera copii de trei, patru, cinci sau chiar sase piese, prin intermediul carora sa dobanditi intreg esentialul de care aveti nevoie, de la dulapuri pentru pastrarea prosoapelor, a lenjeriei intime si a accesorii, pana la patuturile ergonomice cu un design chic, saltea bebelusi, comoda ideala pentru infasarea copilului, protectie de pat etc. Nu ratati oferte speciale pentru  seturi mobilier bebe si  mobilier pentru copii.

  

Dulapuri, lenjerii de pat, saltele, patuturi copii si bebelusi

 Sunteti la distanta de un click ca sa descoperiti toate accesoriile de care are nevoie bebelusul dumneavoastra la primii pasi in locuinta sa de vis.

 Piesele de mobilier lemn ideale corespund intru totul nevoilor, fara a face rabat de la calitate si fara a omite nevoia de a detine un design deosebit, copilaresc, si usurinta cu care se pot incadra in orice colt al locuintei. Avem inclusiv patuturi din lemn masiv, masute de infasat, patuturi pliante, set mobilier la preturi avantajoase, saci de dormit.

 Astfel, puteti alege o comoda sau un cabinet sofisticat cu ajutorul caruia sa puneti accentul pe o buna organizare, de care va puteti bucura in prezent, dar si in viitor, multumita prezentei lemnului care ofera structura si durabilitate. Copilul va fi in deplina siguranta deoarece mobilierul respecta standardele internationale de calitate, avand margini robuste si vopsea non-toxica ce nu va fi daunatoare pentru cei mici. 

 Nici saltele patuturi nu sunt mai prejos, datorita proprietatilor vaste si a avantajelor cu care acestea contribuie la odihna si buna dezvoltare a bebelusului. Saltelele sunt confectionate din spuma de o calitate superioara care nu se deformeaza si care-si mentine aspectul dupa fiecare utilizare. Aceste saltele patuturi sunt totodata prevazute si cu proprietati antialergenice, material ce previne blocajul portilor si aparitia transpiratiei sau a unor iritatii, saltele ce previn sufocarea celui mic in timpul unui somn odihnitor, dar si saltele care pastreaza si contribuie la mentinerea unei pozitii optime. 

 Totodata puteti gasi la Camera Bebelusului cele mai bune patuturi, patuturi transformabile sau cosleepere la preturi accesibile, patut din lemn simplu sau prevazute cu accesorii variate si de cea mai buna calitate (lenjerie patut, husa de pilota, protectie de pat etc.).

 

  

Patut cosleeping nou-nascuti la preturi mici si accesorii patuturi 

Pentru parintii care-si doresc sa se resimta mai aprope de micutii lor in primele luni de viata va punem la dispozitie patuturi co-sleeper cu toate accesoriile incluse, care pot fi utilizate fie individual, fie in raport cu camera parintilor. 

 Aceste paturi contribuie atat la odihna celor mici, dar si a celor mari, oferindu-le bebelusilor acel loc sigur si dedicat, in imediata vecinatate a patului parintilor. 

 Aceste patuturi au un design rafinat ce pot completa cu usurinta orice incapere fara efort, restabilind acel echilibru estetic, dar si functional, de care are nevoie intreaga familie. 

  

Patuturi transformabile la cele mai mici preturi

 Nu uitati ca puteti gasi si patuturi transformabile pe care sa le ajustati dupa bunul plac si conform nevoilor bebelusului. Dispunem de patuturi transformabile atat pentru unul dintre copilasii dumneavoastra, dar si penru gemeni, patut bebelusi ce contribuie la un somn linistit in orice moment al zilei, dar si patuturi ce favorizeaza cunoasterea, comunicarea si siguranta micutilor. Dispunem inclusiv de patuturi complet dotate cu lenjerie de cea mai buna calitate si aparatori, dar si de patuturi prevazute cu roti ce faciliteaza deplasarea in locuinta.  

 

 

 

Nanan, Azzurra si Erbesi piese de mobilier camera copii si bebe 

Alaturi de dumneavoastra sunt si cele mai cautate piese de mobila camera bebe apartinatoare brandurilor de origine italiana Nanan, Azzurra si Erbesi, care se concentreaza atat pe calitate, cat si pe functionalitate (patuturi dar si mese de infasat bebelus).

Regasiti in cadrul acestor piese de mobilier atat seturi complete pentru amenajarea camerei nou-nascutului, dar si articole individuale pentru odihna si grija de care cel mic are nevoie, zi de zi. 

 Produsele Nanan, Azzurra si Erbesi sunt de asemenea certificate, acestea fiind concepute in parametri rigurosi din punct de vedere calitativ, dar si estetic. Nu veti da gres optand pentru piesele favorite de la aceste branduri. 

 Comandati de aici lenjerie patut, haine copii produse in Romania, triciclete copii,  accesorii haine.

Duminica, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
insuficiente produse! Doar [max] disponibile