PreComanda

Arici cu Sunete Pentru Bebelusi

919138

Nou

Cloud B


Nicio mama nu si-a inchipuit pana acum ca exista posibilitatea sa apese pe un buton si copilul ei sa mearga singur la culcare, sa stea linistit in pat si sa nu se trezeasca in zori, u Antrenorul de somn, Arici de la Cloud B, toate aceste probleme sunt ca si rezolvate !


Mai multe detalii

Lei 199

B B

Descriere

Specificatii

Mai multe informatii

Specialistii somnului de la Cloud B au dezvoltat o jucarie cu un mecanism multifunctional, interactiv, ce utilizeaza tehnici dovedite, pentru a sustine rutina unui somn sanatos si, evident un somn mai bun! Este stiut faptul ca disciplina si programul bine stabilit pentru somn, sustin o mai buna functionare a organismului pe parcursul zilei si o dezvoltare sanatoasa.

Amicii ''Stay Asleep'' sunt jucarii interactive de plus, concepute pentru a invata copii cand trebuie sa adoarma si cand trebuie sa se trezeasca, in cel mai placut si distractiv mod posibil !
Utilizarea melodilor blande si a luminii delicate faciliteaza distinctia intre ora de culcare si cea de trezire. In plus, sistemul ofera posibilitatea programarii cu ușurință a orelor exacte de culcare si trezire, pentru o noapte completa de odihnă sau un pui de somn binevenit .

Timer: dupa 45 de minute, muzica si lumina relaxanta se inchid, pentru a asigura linistea necesara somnului profund, asa cum, dealtfel recomanda si medicii pediatri;

Senzorul de miscare : declanșează automat cântecul de leagăn și veioza atunci când copiii se trezesc în timpul nopții sau mai devreme decat este cazul;
Program de somn reglabil intre 1-12 ore : muzica si lumina relaxante, calmante ( lumina de culcare este de culoare galben pal, odihnitoare )
Program separat de trezire reglabil intre 1-12 ore : muzica si lumina antrenante ( lumina de trezire este verde stralucitor, permitand copiilor sa afle când este în regula să se ridice din pat
Controlul volumului ajustabil pentru ambele melodii
Luminile LED garanteaza o lunga durata de viața a bateriei
Plus foarte moale, pufos si placut la atingere.
Ideal pentru grupa de varsta 1-3 ani

Specificatii

DisponibilitateIn stoc
MaterialPlush
DiscountSub 20%
CuloareCrem
Varsta0 luni
BrandCloud-B
PentruCopil

Recenzie

Accesorii

Voturi si recenziile clientilor

Nu sunt recenzii
Pentru mai multe informatii contactati-ne !

Accesorii

Produse similare