Blog Post

Read usefull post about our goods

Factori de Risc in Camera Bebelusului

594

Știați că aerul dintr-o cameră proaspăt amenajată poate conține peste 300 de substanțe toxice?

Urmăriți infograficul de mai jos, pentru a vedea ce alte pericole se ascund în camera bebelușului vostru:

cum decoram camera bebelusului corect si sanatos

 

Știati că aerul dintr-o cameră proaspăt amenajată poate contine peste 300 de substante chimice toxice? Părintii iau zilnic diferite măsuri pentru a-si proteja micutul, dar cum rămâne cu factorii de risc pe care nu îi vedem? Vă întrebati ce pericole ascunse există în camera bebelușului vostru? În imaginile de mai sus am identificat problemele existente pe care multi dintre noi nu le vedem, și am venit cu solutii simple pentru combaterea lor.

1. PĂTUTUL

Formaldehida este o substantă cancerigenă care se regăsește în compozitia lemnului din care se fabrică diferite obiecte de mobilier.

SOLUTIA: Alegeti pătuturi și piese de mobilier din lemn dur, finisate cu vopsele pe bază de apă, și care întâlnesc standardele de sigurantă.

2. SALTEAUA

72% dintre salteltele și pernele pentru copii sunt confectionate folosind materiale toxice antibacteriene, antiinflamatoare etc.

SOLUTIA: Alegeti saltele și perne din materiale naturale, non-toxice.

3. VOPSEAUA

Vopseaua obișnuită poate elimina elemente toxice în aer timp de 3 ani de la finisarea initială.

SOLUTIA: Alegeti vopsele non-toxice, fără solventi.

4. MASA DE ÎNFĂȘAT

70% dintre produsele pe bază de spumă pentru copii contin materiale inflamabile și toxice.

SOLUTIA: Alegeti produse lavabile din bumbac sau lână naturală.

5. PRODUSE DE ÎNGRIJIRE

În 2009, Campania pentru Produse Cosmetice Sigure a găsit în 67% dintre produsele testate 1,4-dioxan, o substantă asociată cu cancerul. 82% dintre produsele testate aveau în compozitie formaldehidă.

SOLUTIA: Căutati produse organice, care contin substante naturale, sau încercati să vă faceti propriile produse cosmetice acasă!

6. JUCĂRII

PVC-ul folosit în multe din produsele pentru copii poate să contină aditivi toxici, precum: ftalat, cadium sau chiar plumb.

SOLUTIA: Alegeti produse fără PVC pentru copilul vostru, sau informati-vă atent înainte de a achizitiona o jucărie nouă.

Este atât de simplu să creati un cămin mai sănătos pentur cei dragi vouă. Sfatul nostru este să începeti cu câteva lucruri mici, simple, iar când acestea devin un obicei, mai adăugati câteva în plus, și tot așa. Nici un părinte nu le poate cunoaște sau face pe toate, însă informându-ne, putem avea mai multă grijă de noi și de micutii de lângă noi. La Camera Bebelușului, vom fi întotdeauna pregătiti să vă oferim serviciile și informatiile de care aveti nevoie pentru a-i asigura un mediu sigur copilului vostru. Vizitati-ne în magazin, sau pewww.camerabebelusului.ro, și lăsati-ne să ne asigurăm că micutul vostru primeste calitatea pe care o merită.

Comentarii (0)

Nu sunt comentarii
Only registered and logged customers can add comments