Blog Post

Read usefull post about our goods
Imprieteneste-te cu decoratorul din tine

Imprieteneste-te cu decoratorul din tine

590

Ai avut senzația că proiectele de decorare a camerei copiilor, pentru că presupun și o parte de creație, îți ies cam stângace? Totul are o rezolvare!

Trebuie să știi că, atunci când te supui unei gândiri creative trebuie, în primul rând, să ai o gândire analitică. Poate părea cam ciudat, dar totul are o logică, de fapt acesta este secretul: în tot ceea ce faci, trebuie să existe o logică, o gramatică, o matematică, o arhitectură sau oricum altcumva ești obișnuit să denumești un asemenea tip de organizare.

Ceilalți pași devin relativ simpli:

- Găsește o metaforă, o idee inspirațională, o frântură de ceva pe care dorești să îl modelezi;
- Găsește un model, sau stabilește niște linii directoare care să constituie scheletul pe care să îți modelezi ideea;
- Ordonează-ți spațiul de lucru;
- Fă liste în care prioritizezi  și împarți sarcinile pe care le ai de realizat pentru a ”construi” ce ți-ai propus. Cât de multe și cât de concise, și apoi unește-le pe toate într-una care cuprinde pașii ordonați care trebuie urmați pentru finalizarea procesului de creație (include și pauze, bineînțeles);
- Apucă-te de treabă, și nu renunța până nu ți-a ieșit așa cum ți-ai dorit!

idei de decorare pentru camera bebelusului

Să luăm câteva idei concrete acum. Pentru a trasa liniile primare care să constituie suportul pentru designul tău, ia în considerare câteva detalii tehnice legate de camera pe care vrei să o decorezi: suprafața, numărul și mărimea ferestrelor, tipul de mobilier deja existent, etc. Lucrează apoi cu câteva idei pe care le-ai văzut, culori care îți plac, sau cu personalitatea puștiului tău: poate este mai activ, mai delicat, sau are un personaj preferat din povești. Alege obiectele cu care vei decora, fie că sunt piese de mobilier, accesorii, jucării sau vopsea de pictat pereții. Lasă-l și pe cel mic să te ajute… și la mutat și mai ales la pictat!

Idei de decorare pentru camera copiilor:

- integrează pete de culoare într-un peisaj monocrom;
- prin monocromie, nu opta mereu pentru alb; poți alege și crem, și gri deschis, și verde cald deschis, și galben pai;
- atunci când integrezi pictura în cameră, nu te gândi neapărat numai la pereți: poți picta și mobilierul, la fel de bine!
- decorează cu jucării: există o gamă variată de jucării, astfel încât poți organiza camera ca pe un apartament: poți monta o bucătărioară de jucărie, sau un atelier de construit sau pictat.

idei decorare camera bebelusuluiidei decorare camera bebelusului

Iar dacă bebele tău este prea mic să îți dea o mână de ajutor, te putem ajuta noi cu o idee de mobilier în aceeași tonalitate cromatică în secțiunea Idei de Decorare pentru camera bebelușului de pe site-ul nostru. În seturile noastre de mobilier puteți găsi următoarele:

- coșuri de depozitare: pentru o organizare eficientă a camerei;
- seturi de lenjerii cu protecție laterală pentru pătuț de înaltă calitate, care își păstrează elasticitatea și proprietățile inițiale;
- candelabre și lampadare de diferite culori și design-uri deosebite;
- suporturi organizatoare pentru pătuțul bebelușului: în buzunare se pot pune atât jucării, cât și produse de igienă pentru bebeluși;
- comodă cu masă de înfășat și cu cădiță detașabilă: pentru facilitarea spațiului;
- dulap pentru hăinuțe și accesorii, pictat cu vopsele pe bază de apă (non-toxice);
- pătuțuri cu 2 nivele, pentru 0 – 6 luni și 6 luni – 5 ani;

idei decorare camera bebelusuluiidei decorare camera bebelusului

Salteaua nu este inclusă în pachetele noastre pentru camerele copiilor, însă puteți alege dintr-o gamă variată de saltele, iar cea mai recomandată de către medicii pediatri este salteaua cu cocos și semințe de hrișcă.

camera bebelusului

Tu cum i-ai decora camera micuțului tău? Spune-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Camera Bebelușului

Anne Bebe

Comentarii (0)

Nu sunt comentarii
Only registered and logged customers can add comments