Blog Post

Read usefull post about our goods
Pliaza-te dupa Fiecare Anotimp cu Caruciorul Folding

Pliaza-te dupa Fiecare Anotimp cu Caruciorul Folding

788

Deși o parte din iarnă s-a dus, încă mai este vremea plecărilor, plimbărilor și a concediilor. Energia consumată odată cu împachetatul și sortatul bagajelor îți va oferi beneficii ulteriore dacă ții cont de câteva mici secrete; iar când pasagerul principal este bebelușul tău, ai nevoie de toate secretele pentru a avea partea de o vacanță fără niciun stres.

Așa că, ne-am gândit să îți spunem câte ceva despre cărucioarele dincolecția Folding, pe care le considerăm mijlocul de transport ideal pentru copiii de peste 6 luni.

Cărucioarele Folding fac parte din gama cărucioarelor pliabile, potrivite pentru bebelușii care stau deja în funduleț și își pot susține coloana singuri. Producătorul, Foppaperdetti, s-a gândit la toate! Este construit ca să poți merge cu el peste tot, în singuranță maximă.

Este comod, practic, de-a dreptul indispensabil, devenind cel mai bun prieten al tău (și al bebelușului tău), fără de care nu te-ai descurca prea ușor cu un bebeluș mare și curios la o plimbare ceva mai lungă prin parcuri, sau la o tură de cumpărături. Iar când copilul tău va crește suficient de mare încât să poată merge singur, căruciorul va deveni refugiul unde va putea veni oricând să se odihnească.

Căruciorul Folding este proiectat cu foarte multă atenție, și servește ca un instrument care îi asigură micuțului pasager maximum de siguranță și comoditate, permițându-i să se simtă perfect atât în șezut, observând totul în jurul său, cât și culcat, pentru a avea parte de un somn liniștitor.

Cunoaștem foarte bine care sunt situațiile în care ai nevoie de ajutor pentru a te deplasa cu copilul tău, dar și inconveniențele din astfel de situații. De aceea, căruciorul Folding este gândit să îți ofere în primul rând stabilitate și siguranță: cadrul din aluminiu și roțile pivotante fac o echipă excelentă la acest capitol. Al doilea său punct forte este faptul că se pliază compact ocupând puțin spațiu atunci când îl transporți în mașină sau când este depozitat.

Iar restul sunt detalii: fereastra pentru a urmări bebele, suportul reglabil pentru picioare, coșul cu un spațiu generos, rotile pivotante la 360 de grade, cu amortizoare și sistem de frânare.

Dimensiuni in cm deschis:

carucior bleu sport pliant

(înălțime, adâncime, lungime)

H 104 | P 56 | L 85

Dimensiuni in cm inchis:

carucior pliant

(înălțime, adâncime, lungime)

H 62 | P 40 | L 35

Să îi găsim totuși și dezavantaje: gama relativ restrânsă de culori, astfel că poți alege doar dintre albastru și beige.

Noi v-am povestit despre cărucioarele din colecția Folding. Acum, alegerea este a voastră, a părinților.

 

Camera Bebelușului

Anne Bebe

Comentarii (0)

Nu sunt comentarii
Only registered and logged customers can add comments