In Stoc

Moneda Argint Noah's Ark 38.60mm, 2018

574003-7

Nou

Argint Pur


Moneda de Argint Arca lui Noe, an 2018 puritate 99,9%, ideala pentru Cadou, Aniversare, Nunta, Botez, Craciun, Revelion sau pentru o investitie sigura in viitor

Conditie: Perfecta, Necirculata


Mai multe detalii

Lei 190

B B

Descriere

Specificatii

Mai multe informatii

Marturia de botez din argint Moneda Noah's Ark este ideala pentru cadou, Botez, Aniversare, Nunta, Craciun, Revelion sau pentru o investitie sigura in viitor !

Moneda din Argint reprezinta un cadou potrivit pentru un copil nou-nascut (indiferent de sex), precum si la primele aniversari din viata, sau o marturie de botez oferita invitatilor.

Camera Bebelusului oferă cadouri memorabile!  Pentru copii - Banutul din argint il folositi la baita de a doua zi, dupa botez si apoi la taierea motului sau turtei lipiti suvita de par cu ceara de la lumanare.

Inca de la inceputul emiterii lor, aceste monede au crescut in popularitate si sunt printre cele mai pretuite de pe piata datorita designului unic si raritatii acestora. Aceste calitati au facut posibila cresterea valorii in timp pentru fiecare unitate; Din acest motiv sunt considerate monede hibrid, fiind utile atat celor care vor sa acumuleze argint (protejarea averii impotriva inflatiei) cat si colectionarilor. 

Model Moneda: Noah's Ark 2018
An: 2018
Conditie: Perfecta, Necirculata
Greutate: 1/2 Uncie =  31.1035g
Diametru: 38.60

Valoare: 500

Valuta: Dram

Grosime: 2.8 mm
Puritate: 99.9% Argint

Specificatii

MaterialArgint Pur
Caracteristici SpecialeConditie Perfecta, Necirculata
BrandArgint Pur
PentruAmintiri
Diametru27.7 mm

Recenzie

Accesorii

Voturi si recenziile clientilor

Nu sunt recenzii
Pentru mai multe informatii contactati-ne !

Accesorii

Produse similare