In Stoc

Moneda Lunar II Monkey Argint 36.60mm 2016

574038-1

Nou

Argint Pur


Moneda din Argint Lunar II Monkey puritate 99,9%, anul 2016 ideala pentru Cadou, Aniversare, Nunta, Botez, Craciun, Revelion sau pentru o investitie sigura in viitor !


Mai multe detalii

Lei 130

B B

Descriere

Specificatii

Mai multe informatii

Marturia de botez din argint Moneda Lunar II Monkey este ideala pentru cadou, Botez, Aniversare, Nunta, Craciun, Revelion sau pentru o investitie sigura in viitor !

Reprezinta un cadou potrivit pentru un copil nou-nascut (indiferent de sex), precum si la primele aniversari din viata, sau o marturie de botez oferita invitatilor.

Camera Bebelusului oferă cadouri memorabile!  Pentru copii - Banutul din argint il folositi la baita de a doua zi, dupa botez si apoi la taierea motului sau turtei lipiti suvita de par cu ceara de la lumanare.

Inca de la inceputul emiterii lor, aceste monede au crescut in popularitate si sunt printre cele mai pretuite de pe piata datorita designului unic si raritatii acestora. Aceste calitati au facut posibila cresterea valorii in timp pentru fiecare unitate; Din acest motiv sunt considerate monede hibrid, fiind utile atat celor care vor sa acumuleze argint (protejarea averii impotriva inflatiei) cat si colectionarilor. 

Model Moneda:Lunar II Monkey (Australia)
An: 2016
Conditie: Perfecta, Necirculata
Greutate:15.5517 Grame
Diametru:  36.60mm

Grosime: 2.30 mm

Puritate: 99.9% Argint

Australian Dollar - PERTH MINT -The Perth Mint Australia

Specificatii

MaterialArgint Pur
Caracteristici SpecialeConditie Perfecta, Necirculata
BrandArgint Pur
Diametru45.60 mm

Recenzie

Accesorii

Voturi si recenziile clientilor

Nu sunt recenzii
Pentru mai multe informatii contactati-ne !

Accesorii

Produse similare