In Stoc

Album foto Bambino Baby CG379

582379-6

Nou

Juliana Collection


Acest album foto elegant, apartinand brand-ului Bambino by Juliana, este ideal pentru a fi facut cadou proaspetilor parinti, fie cu ocazia nasterii bebelusului, fie cu ocazia botezului sau, fie cu ocazia primei sale aniversari. 


Mai multe detalii

Lei 60

B B

Descriere

Specificatii

Mai multe informatii

Albumul foto Bambino Baby CG379 este perfect pentru pastrarea celor mai frumoase fotografii de la botezul bebelusului. Albumul de culoare alb, vine cu accesorii deosebite: trei simboluri specifice micutilor care au in mijloc cate un stras discret - un ursulet, un carucior si un calut!

Pe prima pagina din interior a albumului pentru bebelusi se pot scrie: numele copilului, biserica, data si numele nasilor. Album personalizabil cu loc special pentru pastrarea primei suvite de par, primului dintisor.

Camera Bebelusului iti recomanda sa oferi cadouri inspirate pentru bebelusi cu ocazia botezului sau la prima aniversare. Albumul foto alb pentru bebelusi poate fi un cadou minunat pentru baietei sau fetite.

Cadoul perfect pentru fotografiile bebelusului tau se livreaza intr-o cutie cadou. Albumul foto cadou are 40 de file si permite stocarea a 80 de fotografii cu dimensiunea de 10 x 15 centimetri. 

Dimensiune album: 21 x 19 x 6 cm

Greutate album: 540 g.

Specificatii

Dimensiune21 x 19 x 6 cm
BrandJuliana

Recenzie

Voturi si recenziile clientilor

Nu sunt recenzii
Pentru mai multe informatii contactati-ne !

Produse similare