Cadouri

Cadouri

Cadouri copii si bebelusi la zi de nastere, Craciun, onomastica

Menite pentru momentul acela magic cand vin pe lume, de sarbatori sau atunci cand marcheaza trecerea de la un an la altul, la Camera Bebelusului gasesti o varietata larga de idei pentru cele mai frumoase cadouri. 

Toate aceste cadouri sunt perfecte atat pentru cei mici si bunastarea acestora pe parcursul vietii, dar si pentru parinti si rude, pentru care venirea pe lume a bebelusului e considerata o adevarata binecuvantare. 

 

Jucarii sigure si prietenoase de crăciun pentru copii

 Iti oferim o gama vasta de jucarii pentru copii si bebelusi, de la trenulete, masinute, ursuleti muzicali, papusi si bebelusi, prin care cei mici vor experimenta bucuria de a se juca in siguranta si de a-si face noi prieteni de-o viata. 

Toate jucariile sunt concepute din materiale prietenoase, moi la atingere, materiale non-toxice si au un design special, astfel incat sa creeze o legatura unica intre cel mic si noul partener de joaca. Jucariile sunt concepute atent astfel incat cei mici sa descopere bucuria vietii si linistea noptilor, jucandu-se si dezvoltandu-se armonios in acelasi timp. Alege o  jucarie din lemn frumoasa pentru copilul tau sau o jucarie de plus. 

 

Organizatoare pentru copii cu varste 0 - 6 ani

 Pentru a le veni in ajutor mamicilor din intreaga lume, va punem la dispozitie o serie de organizatoare textile si cufere, ideale pentru a depozita accesoriile bebelusilor si pe cele ale copiilor intr-o ordine deplina, astfel incat sa le gasesti mai usor atunci cand ai nevoie.

Organizatoarele sunt realizate din bumbac durabil, care permit o mentenanta simpla si usoara. De altfel, cuferele sunt captusite cu acelasi material pretios de bumbac. Organizatoarele sunt prevazute cu un design simpatic, ideal pentru camera copilului si dispun de o compartimentare vasta. 

 

Seturi de Mos Craciun lenjerii de pat pentru un somn linistit

 Somnul joaca un rol esential in dezvoltarea oricarui organism, cu precadere in viata copiilor si a bebelusilor care-si petrec cel mai mult timp din viata dormind. 

De aceea ei au nevoie de seeturi de lenjerie prietenoase cu somnul si pielea lor, care previn supraincalzirea pielii, aparitia iritatiilor si care sunt ideale la fiecare utilizare, pe termen lung. 

Seturile de lenjerie Nanan sunt in topul cel mai achizitionate produse de la Camera Bebelusului datorita continutului ridicat de bumbac si al accesoriilor care contribuie in permanenta la sanatatea si siguranta bebelusului. 

Piesele sunt usor de introdus in patutul bebelusului, dar si de igienizat, pastrandu-si forma si avantajele la fiecare utilizare.

 

 Patut tip landou special conceput pentru nou-nascuti

 Va punem la dispozitie si patuturi tip landou cu un design modern, atat pentru baietei, cat si pentru fetite, patuturi care se vor potrivi perfect atat in camera bebelusului, cat si in camera parintilor sau in orice alt colt in care veti dori sa-l aveti aproape si in siguranta pe cel mic. 

 Patuturile sunt captusite cu material din 100% bumbac moale si prietenos cu pielea bebelusului, dar si cu o salteluta care il va ajuta sa aiba cele mai frumoase vise. 

 Totodata, aceste patuturi sunt extrem de practice pentru orice parinte, fiind usor de transportat dintr-o parte in alta a locuintei datorita prezentei celor 4 roti care fac deplasarea mai usoara. 

Accesorii pentru botez - set cadou trusou complet

 De la tavitele si cutiutele pentru mot, pana la prosopele animate, cartile de oaspeti, tacamuri, banuti etc. gasiti intr-un singur loc intreg necesarul in materie de accesorii pentru botez. 

 Toate aceste accesorii sunt menite sa contribuie la respectarea traditiilor ce au fost transmise dintr-o generatie la alta si care vor transforma acest moment unic in cea mai frumoasa amintire. 

 

 Cadouri copii pentru botez

 Venim in ajutorul dumneavoastra cu variate sugestii de cadouri cu si despre bebelusi, la cele mai mici preturi - rame foto, banuti de argint pentru botez, casetuta pentru certificat, casetuta din argint pentru mot si primul dintisor, seturi pentru ingrijirea corporala etc. 

 Veti gasi o gama bogata de idei de cadouri din materiale prietenoase si pretioase precum argintul sau lemn vopsit cu vopsea pe baza de apa, care ofera eleganta acestor cadouri unicate, transformandu-se cu usurinta in cadouri care vor rezista peste ani si ani, si care vor fi o amintire speciala pentru parintii din prezent, dar si pentru copiii din viitor. 

  

Accesorii pentru camera copilului -  zi de nastere, Moș Nicolae si Mos Craciun

 

 Modul in care veti amenaja camera copilulului nu doar ca va contribui la echilibrarea designului de interior din locuinta, dar in acelasi timp ii va oferi copilului acel sentiment de siguranta si implinire de care are nevoie pretutindeni. Aici gasiti  lampa de veghe, lenjerii de pat bebe si copii mici,  jocuri educative,  jucarii interactive, jucarii termice. Noi stim cum trebuie sa fie  jucăriile pentru copii.

Acum puteti opta chiar si pentru variate accesorii moderne precum ansambluri de joacasi carusele, prin intermediul carora sa decorati locurile in care vel mic isi petrece timpul descoperind lumea, intr-un mod unic. Aceste ansambluri de joaca sunt lucrate din materiale pretioase, cu o atentie sporita la detalii, avand posibilitatea de a opta inclusiv pentru un ansamblu muzical care va ajuta bebelusul sa se odihneasca mai usor.  Cadourile de crăciun ii vor incanta pe cei mici. 

Totodata puteti decora camera bebelusului si cu lustrele delicate ce apartin brandul italian Nanan, care vor contribui la distributia perfecta a razelor de lumina si vor completa incaperea intr-un mod unic. 

 

Duminica, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
insuficiente produse! Doar [max] disponibile