Pregatesti camera pentru sosirea bebelusului? Cumpara cele mai utile produse de la Baby Expo

Targ BabyExpo 2019 Bucuresti Promotii Camera Bebelusului Annebebe Sala Polivalenta

Un eveniment de real interes pentru proaspeti parinti si bunici iubitori, BabyExpo reuseste sa surprinda pe toti cei prezenti, ca in fiecare an, prin diversitate, locuri de joaca educative si printr-o campanie de promovare deosebita.

Cei interesati sunt, cu siguranta, nerabdatori sa vada numeroasele surprize de anul acesta pe care firmele implicate le-au pregatit, asa ca in perioada 27 - 29 Septembrie 2019 portile targului sunt larg deschise pentru gravide, parinti cu copii, rude, prieteni si colegi.

Baby Expo, Editia 53 Toamna, de prezență continuă pe piață a reunit sute de expozanți, mii de branduri participante și sute de evenimente conexe. Indiferent că vorbim despre seminarii, concursuri, tombole, concerte, super oferte sau pachete speciale oferite pentru viitorii părinți, Baby Expo se traduce prin bucurie pentru întreaga familie. Și pentru că ne dorim să fim alături de părinți și copii în magica lor călătorie, CameraBebelusului.ro participă și în această toamnă la eveniment, oferind părinților șansa de a beneficia de produse de o calitate excepțională, la prețuri atractive, prin intermediul varietății de oferte speciale disponibile. 

Atractia principala este faptul ca se pot obtine discounturi importante la articole atat de necesare inainte si dupa sosirea pe lume a copilului. 

Pătuțul de co-sleeping Ninna, cel mai nou produs care va fi lansat la Baby Expo cu un pret special!

Cel mai nou produs oferit de Camera Bebelușului va fi prezentat în cadrul ediției din această toamnă a Baby Expo.  Pătuțul face parte din colecția Erbesi, brand italian de tradiție, cu o bogată istorie de peste 50 de ani în domeniul fabricării de mobilier pentru bebeluși și copii. Piesele de mobilier Erbesi sunt create, după cum afirmă și producătorii, “Pentru copii de azi, VIP-urile de mâine”. Acestea reproduc farmecul copilăriei în fiecare piesă creată, oferind clipe de răsfăț celor mici. 

Pătuțul de co-sleeping Ninna reprezintă alegerea ideală pentru proaspeții părinți, dar poate fi și o alegere inspirată atunci când luăm în considerare un cadou pentru prieteni dragi sau pentru membrii ai familiei. Indiferent de colecția din care face parte, fiecare pătuț din Camera Bebelușului întrunește cele mai deosebite calități, fiind realizat din lemn masiv de fag, extrem de rezistent dar și ergonomic. Pentru că un somn odihnitor reprezintă condiția de bază a unei creșteri și dezvoltări corecte pentru cei mici, Camera Bebelușului lansează acest nou produs, gândit și creat pentru a satisface cele mai exigente gusturi, atât în materie de design cât și calitate.

Calitate deosebită, design de excepție

Pătuțul de co-sleeping Ninna are salteluță și lenjerie inclusă și este extrem de ușor de montat, grație celor 4 roți pivotante cu care este prevăzut. Pentru un plus de siguranță, pătuțul Ninna este prevăzut cu blocatori la nivelul roților. Roțile sunt confecționate din material plastic de calitate și cauciuc, capabile să ofere siguranță dar și confort atunci când pătuțul este mutat dintr-o cameră în alta. Pentru a fi cât mai ușor de montat și a se potrivi patului adulților, pătuțul de co-sleeping Ninna are picioare ajustabile, care pot fi reglate pe 5 poziții de înălțime. Partea laterală a pătuțului este detașabilă, ceea ce face ca acest pătuț să poată fi folosit atât independent, cât și montat la patul adulților. 

Cel mai nou produs oferit de Camera Bebelușului este un pătuț stabil și sigur, indiferent că alegem să îl atașăm sau nu la patul părinților. Realizat din lemn de fag de calitate deosebită și beneficiind de finisaje de excepție, cu lacuri speciale pe bază de apă, non-toxice, pătuțul de co-sleeping Ninna reprezintă nivelul maxim de siguranță pe care o piesă de mobilier pentru bebeluși îl poate oferi . Este recomandat pentru grupa de vârstă cuprinsă între 0-8 luni, fiind o piesă de mobilier care va permite celui mic să doarmă liniștit alături de mămica lui, în condiții de maximă siguranță și confort.

Pătuțul de co-sleeping, prevăzut cu mecanism anti-reflux

În plus, pătuțul este prevăzut cu un mecanism special anti-reflux. Această caracteristică permite ca pătuțul să fie înclinat într-o parte, grație asamblării picioarelor pe două poziții, oferind în acest fel posibilitatea de a asigura o poziție corectă a coloanei vertebrale și a capului copilului. Folosirea acestui tip de pătuț permite eliminarea efectului de sughiț cauzat de agitație, oferind toate condițiile pentru un somn liniștit, atât pentru bebeluși, cât și pentru părinți. Pachetul include pătuțul co-sleeper Ninna, salteluță, pilotă, pernă, husă pernă, apărători de pat și poate fi achiziționat la prețul promoțional de numai 1089 lei, doar pe perioada evenimentului.

Colecțiile de mobilier pentru bebeluși și copii Erbesi reprezintă alegerea ideală pentru mămici sofisticate, care pun pe primul loc calitatea produselor. Și pentru că beneficiază de un design de excepție, pătuțul de co-sleeping se înscrie în gama de produse destinate familiilor rafinate, interesate să ofere celor mai mici membrii ai familiei un start bun în viață, dar și cele mai bune condiții pentru o creștere și dezvoltare armonioasă.

Oferte speciale și discounturi oferite de Camera Bebelușului

În cadrul evenimentului Baby Expo, Camera Bebelușului oferă proaspeților părinți dar și familiilor acestora o gamă variată de produse cu discount. Astfel, colecțiile Nanan (pachet lenjerie, pilotă și apărătoare de pat) beneficiază de 20% reducere în cadrul Baby Expo ediția de toamnă, la fel ca și pachetul Andy și Helen (set de pat + lenjerie).

BabyExpo2019 Camera Bebelusului Oferte Toamna Copii Mobila Bebelusi reduceri Toamna 2019

Colecția Nanan pentru copii și bebeluși vine să completeze oferta de obiecte de mobilier din Camera Bebelușului, și să aducă un plus de culoare și veselie. Seturile pentru patul bebelușului de la Nanan sunt confecționate în Italia, în conformitate cu standardele europene în domeniu și oferă avantajul folosirii unor materiale de calitate superioară. Husa pilotei și a pernei este confecționată din bumbac 100%.

Nanan Accesorii Camera BabyExpo Reduceri Toamna Bebelusi

Având în vedere faptul că pielea bebelușilor este deosebit de sensibilă, husele confecționate din bumbac oferă avantajul că lasă pielea să respire, fiind în același timp deosebit de delicate. Pentru un plus de rezistență, bumbacul a fost combinat cu poliesterul, țesătura păstrându-și astfel forma în timp. În vederea asigurării unei ventilații optime, dar și pentru a lăsa aerul să pătrundă în interiorul patului, toate aceste piese au o grosime ideală, putând fi în același timp ușor de curățat la mașina de spălat, la maxim 30 de grade Celsius. Puteți crea o atmosferă perfectă, moale și ușor pufoasă, alegând seturile pentru pătuț disponibile în combinații inedite de culori. Pentru un plus de eleganță, aveți la dispoziție seturile pentru pătuț decorate cu ursuleți sau broderii.

Pachetul Andy și Helen, set de pat și lenjerie

BabyExpo Targ Bebelusi Toamna 2019 Camerabebelusului Annebe

Pachetul Andy și Helen, set de pat și lenjerie beneficiază de o reducere de 20% în cadrul evenimentului. În plus, cei care achiziționează acest pachet, se vor bucura și de un cadou special din partea Camerei Bebelușului. Prețul acestui set pornește de la 429 RON. În plus, pe toată perioada expoziției, Camera Bebelușului oferă 25% reducere la pachetul de lenjerie, pilote și apărătoare Nanan, care are prețuri care pornesc de la 1069 RON.

Ca de fiecare dată în ultimii ani, Camera Bebelușului este prezentă la Baby Expo cu oferte speciale, lansări de noi produse dar și discount-uri pentru viitorii sau proaspeții părinți.  Vă așteptăm alături de noi, în universul magic din Camera Bebelușului!

 Mobilier Bebelusi Camera Bebelusului  Oferte Toamna Mobila Baby Expo

 Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile de pe blogul Camera Bebelusului, puteti da Like paginii de Facebook sau va puteti abona la Newsletter!