E octombrie. Iar luna octombrie vine cu multe surprize pentru actualele și viitoarele mămici. Una dintre ele ele târgul Baby Boom Show care va avea loc în incinta Romexpo în perioada 19-22 octombrie unde părinții au ocazia de a descoperi noi colecții fascinante de hainute si articole pentru copiii de toate vârstele.

Va fi o atmosferă de neuitat, noutăți la tot pasul și surprize frumoase care vor aduce zâmbetul pe chipul participanților. Iar la final, aveți șansa să plecați acasă cu multe produse și sfaturi utile de la specialiști care vor contribui la buna dezvoltare a micuțului vostru. Până atunci, hai să descoperim împreună ce vă așteaptă la Baby Boom Show și care vor fi principalele atracții prezentate de Camera Bebelușului.

 

Ce este Baby Boom Show?

baby boom annebebe targ online

Baby Boom Show este un târg destinat în exclusivitate părinților, îndeosebi actualelor și viitoarelor mămici sau celor care vor să aducă un strop de fericire pe chipul unor părinți prin intermediul unor cadouri utile esențiale la orice vârstă a vieții lor.

În ultimii ani, grija față de un mediu sănătos, confortabil și mai presus de toate, sigur, a crescut pentru toate categoriile de vârstă. Iar cu această ocazie, noi, cei de la camerabebelusului.ro, ne-am asigurat că venim în întâmpinarea dorințelor și a cerințelor vaste pentru a da naștere unor experiențe de neuitat.

De această dată, vrem să arătăm lumii întregi prin ceea ce ne diferențiem și să oferim șansa de a analiza cele mai apreciate produse existente pe piața articolelor pentru copii și bebeluși, la momentul actual.

Cei mici sunt invitații speciali ai evenimentului și se vor distra testând produse într-o atmosferă de poveste. Și cine e în măsură să afirme lucruri prețioase despre calitatea și beneficiile oferite de produsele noastre, dacă nu cei care le folosesc?

Târgul Baby Boom Show întrunește la un loc cele mai mari branduri din domeniu și evidențiază noile lansări de produse, invenții, prezentări, dar totodată aduce în atenția părinților și a antreprenorilor numeroase cursuri gratuite, specialiști care oferă consiliere personalizată în parenting și nu numai, fără a lipsi, desigur, ofertele și promoțiile speciale la produsele existente sau la pachetele de naștere, tombole cu premii, ateliere, workshop-uri și multe altele.

An de an, târgul Baby Boom Show întrunește milioane de participanți și reușește cu succes să aducă zâmbetul pe buze românilor de pretutindeni.

 

De ce să participați la expozițiile Baby Boom Show&Camera Bebelușului?

La Baby Boom Show vă așteaptă numeroase surprize pe care aveți posibilitatea să le descoperiți în avanpremieră. Puteți atinge produsele, să le analizați în detaliu și să faceți comparații, astfel încât, la final, să aveți certitudinea că investiți în produsele ideale pentru dumneavoastră si cei mici.

Un avantaj important e faptul că veți fi printre primii care vor descoperi noutățile, care vor avea șansa să intre în contact cu cele mai noi inovații de pe piață, inclusiv gadgeturi de ultimă generație, iar în cele din urmă veți pleca acasă cu o mulțime de informații prețioase gata de pus în practică pentru a oferi clienților și copiilor voștri tot ce e mai bun.

Noi vă așteptăm acolo cu brațele deschise, să ne cunoaștem, să vă oferim sfaturi esențiale pentru buna dezvoltare a copiilor și bineînțeles, să vă prezentăm cele mai tentante oferte și discounturi astfel încât să vă puteți bucura acasă de cele mai tari inovații si articole frumoase.

Care sunt principalele colecții pe care le vei găsi la târg bebeluși Baby Boom Show?

V-am pregătit numeroase colecții marca Camera Bebelușului selectate cu atenție pentru cei mai buni părinți, bunici, nași și nu numai. Indiferent că sunteți la început de drum în tot ceea ce privește amenajarea camerei bebelușului sau a tânărului aflat într-o continuă dezvoltare, că vă pregătiți pentru aducerea pe lume a celei mai importante ființe din viața dumneavoastră, așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem și să vă ghidăm în cea mai frumoasă călătorie a vieții. Iată și produsele pe care le veți descoperi la târgul Baby Boom Show.

 

Seturi pentru noi născuți

Set 10 Piese pentru Nou-nascuti

Pentru a acoperi necesitățile pielii sensibile și a asigura un confort pe deplin de fiecare dată când mergeți cu puiul dumneavoastră la medic, la plimbare sau pur și simplu, atunci când se odihnește, la târgul Baby Boom Show v-am pregătit o colecție vastă de seturi pentru noi născuți din 3, 4, 6 sau chiar 10 piese, care pot fi utilizate încă din prima zi a vieții lor.

Totodată, nu lipsesc nici colecțiile fascinante cu body-uri bebeluși, hăinuțe tricotate pentru fete și băieți, salopete vesel colorate, toate din bumbac organic sau alte materiale prietenoase cu pielea. În hăinuțele noastre, copiii se vor simți pe deplin în largul lor și se vor putea integra mai ușor în acest nou tărâm magic al cunoașterii și al autodezvoltării.

 

Seturi pentru botez

Set Botez Bebelusi 2 Piese Carouri Bleu

Pentru că botezul este printre cele mai importante evenimente din viața unui copil, dar și a dumneavoastră, bineînțeles, nu lipsesc de la standul de expoziție nici seturile minunate de botez cu ajutorul cărora cei mici se vor transforma în prinți și prințese.

Veți găsi atât piese individuale, rochițe din dantelă, catifea sau cu voal, dar și seturi complete precum costume elegante destinate tinerilor domni, seturi formate din costum și lumânare, dar și trusouri ce pot fi personalizate cu ușurință.

 

Mobilier camera bebelușului

Pachet mobila 3 piese Miele Patut + Saltea + Set Textil Protectie

Chiar dacă sunt prea mici ca să poată alege ceea ce le este necesar și pe plac în materie de mobilier, noi suntem ferm convinși că dumneavoastră veți lua cea mai bună alegere când vine vorba de confort și siguranță. Mobilierul de la Camera Bebelușului este ergonomic, confecționat din materiale de calitate și menit să ofere o experiență minunată în utilizare.

Așa că, târgul Baby Boom Show este ocazia perfectă să descoperiți pătuțuri clasice sau co-sleeping, din materiale non-toxice și care asigură o poziție optimă în timpul odihnei și multă siguranță peste zi, atunci când faci primii pași, se joacă și admiră lucrurile din jur. De asemenea, nu lipsesc comodele și dulapurile sau mesele de înfășat prin intermediul cărora orice tabiet se poate organiza cu ușurință.

 

Accesorii pentru pătuț

Somnul dulce e ușor de obținut când bebelușii au la îndemână cele mai bune accesorii pentru pătuț. Considerăm alegerea unei saltele și a lenjeriei de pat o decizie extrem de importantă, așa că suntem pregătiți să vă sfătuim în funcție de nevoile micuțului dumneavoastră și de asemenea, vă vom prezenta la târgul Baby Boom și saltele ergonomice, ortopedice și cu sistem anti-reflux, lenjerii și huse cu protecție la supraîncălzire, perne, baldachine și apărători.

 

Accesorii plimbare

Fără îndoială vor urma zile pline de zâmbete și râsete în aer liber, în parc și la rude. Iar pentru asta veți avea nevoie și de cele mai bune accesorii care să vă însoțească în aventurile voastre.

V-am pregătit multe genți pentru maternitate cu numeroase compartimente de depozitare în care să transportați toate esențialele de care aveți nevoie la început de drum, pleduri tricotate și păturici pentru zilele răcoroase, dar și seturi portbebe, saci de dormit, marsupii și accesorii pentru cărucioare.

 Perna Nou Nascut Ergonomica Impotriva Plagioencefaliei Roz

Jucării și accesorii de joacă

În cele din urmă, nu vor lipsi nici jucăriile și locurile de joacă care sunt esențiale pentru a se bucura de cea mai frumoasă copilărie și care contribuie implicit la dezvoltarea aptitudinilor cognitive - mișcarea, atenția la detalii, interacțiunea cu cei din jur etc.

Pentru asta avem nenumărate jucării și ansambluri pentru pătuțuri, cele mai apreciate fiind desigur, jucăriile pentru dentiție, jucăriile zornăitoare și muzicale, cele de pluș care pot decora în același timp camera bebelușului și vor veghea somnul dulce.

Așadar, sperăm că v-am stârnit curiozitatea și că ne vom bucura de o experiență fantastică împreună, în intervalul 19-22 octombrie 2023, în incinta Romexpo București începând cu ora 10:00. Nu uitați că ne găsiți oricând și pe camerabebelușului.ro, dar și în showroom.

 

Cum te inscrii?

Baby Boom Show are un corner specializat cu tombele care-ți oferă posibilitatea timp de 4 zile consecutive să pleci acasă cu reduceri speciale la viitoarele achiziții și produse inedite.

Privirea ta va fi încântată nu doar de noile lansări în materie de hăinuțe, jucării și mobilier pentru camera bebelușului, ci și de cele mai cool gadgeturi care sprijină conexiunea cu puiul tău și te ajută să-i oferi o dezvoltare armonioasă plină de confort.

La Baby Boom Show vei avea și ocazia de a te întâlni față în față cu o mulțime de specialiști pe care să-i consulți cu privire la diferite temeri, curiozități și, de ce nu, prin intermediul cărora să afli răspunsul la toate acele întrebări pe care le ai acum, la început de drum în “meseria” de părinte. Te poți înscrie în doar câteva secunde și să ocupi un loc la seminariile și cursurile gratuite care vizează buna creștere a copiilor.