Baby Expo

 

Baby Expo a debutat in anul 2002, fiind prima expozitie din Romania dedicata nou- nascutului, copiilor intre zero si cinci ani, viitoarelor mamici, dar si tinerilor parinti. In aceasta primavara, Baby Expo isi deschide din nou portile pentru cei interesati in luna aprilie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Gandit ca un eveniment unic, menit sa reuneasca expozanti care isi prezinta cele mai noi si inovatoare produse si servicii, Baby Expo isi doreste sa usureze viata unui parinte si sa contribuie dezvoltarea sanatoasa si armonioasa a copiilor. Baby Expo isi continua si in acest an evolutia, la 18 ani de la primul eveniment. 

De-a lungul timpului, Baby Expo a reunit peste 100.000 de parinti si 300.000 de bebelusi, in cadrul a nu mai putin de 53 de editii, alaturi de Expozanti sau simpli vizitatori. Camera Bebelusului participa si in acest an la editia din luna aprilie a Baby Expo, sarbatorind primavara cu lansari de noi produse in cadrul targului, dar si in online pe siteul propriu.

 

Cel mai cool eveniment dedicat viitoarelor mamici si parintilor

 

Cel mai cool eveniment dedicat viitoarelor mamici si parintilor cu copii cu varste intre 0 si 5 ani va avea loc in perioada 3 - 5 martie 2020. Cele mai in voga produse, indiferent ca vorbim despre articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, diete, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse de igiena si alimentare, obiecte vestimentare pentru gravide, oferte ale centrelor medicale, pachete de recoltare de celule stem, asigurari de sanatate sau produse handmade, toate sunt disponibile pentru cei mici si pentru parintii acestora la Baby Expo. 

In plus, pentru cei cei interesati, in cadrul Expozitiei vor fi sustinute si seminarii gratuite pentru viitorii si proaspetii parinti, dar si ateliere pentru copii, concursuri si tombole. Cei mici se vor putea bucura de momente fericite petrecute in compania parintilor sau de ce nu, isi pot crea noi prieteni in spatiile de joaca special amenajate.

 

 

Promotii speciale, oferte de produse bio si noutati

 

Camera Bebelusului participa la editia din acest an a Baby Expo cu promotii speciale, oferte de produse bio, dar si noutati si produse speciale dedicate celor mici. In perioada expozitiei, Camera Bebelusului va oferi 20% reducere la produsele bio ( lenjerii de pat, lenjerii de carucior si paturici) din colectia Andy & Helen. In plus, participantii la expozitie beneficiaza de pana la 60% discount la produsele Andy & Helen si la saltelele pentru patut. Cele mai noi produse care vor fi lansate in cadrul expozitiei sunt realizate din bambus sau din bambus si bumbac, astfel incat cel mic sa se bucure de o ingrijire la superlativ.

 

Produsele bio Andy & Helen
 

Cele mai noi produse din colectia Andy & Helen sunt prosopul din bumbac organic cu capison, 100 x 100 cm si cearceaful de bebe cu elastic, hipoalergenic. Prosopul din bumbac organic cu capison de la Andy & Helen reprezinta rasfatul maxim de care poate beneficia cel mai mic membru al familiei tale. Capabil sa asigure un confort deosebit datorita materialului suta la suta natural, prosopul de baie din colectia Andy & Helen este mult mai moale, mai absorbant si in culori care rezista pentru o perioada indelungata de timp.  Acest prosop este livrat intr-o cutie eleganta, care il face ideal pentru a fi oferit drept cadou. 

Tot din categoria produselor noi face parte si cearceaful pentru bebelusi cu elastic din bumbac hipoalergenic. Bumbacul reprezinta cea mai buna optiune clasica, atunci cand vorbim despre pielea delicata a celor mici, intrucat materialul hipoalergenic este cel mai potrivit pentru bebelusi sau copii. Cearceaful din colectia Andy & Helen este prevazut cu un elastic care ii permite o aplicare facila, dar si pastrarea pozitiei la nivelul saltelei, astfel incat cel mic sa se poata odihni sau juca linistit.

In Camera Bebelusului veti gasi o oferta bogata de lenjerii sau seturi de lenjerii din trei piese pentru patutul bebelusului, decorate cu iepurasi roz sau ursuleti dragalasi. Lenjeriile disponibile in Camera Bebelusului din colectia Andy & Helen vor asigura un somn linistit bebelusului tau.

Oferte promotionale la comodele din Camera Bebelusului

 

Ceea ce au in comun comodele din Camera Bebelusului sunt calitatile acestor obiecte de mobilier. Realizate din materiale de cea mai buna calitate, in conformitate cu standardele europene in domeniu, comodele din Camera Bebelusului sunt realizate din placi de PAL de clasa E1, cu emisie scazuta de formaldehida si sunt acoperite cu material PVC de cea mai buna calitate. Fiecare colectie prezinta anumite caracteristici speciale in ceea ce priveste designul produsului, astfel incat este imposibil sa nu gasim o comoda care sa se potriveasca perfect in camera bebelusului nostru.

Disponibile in doua variante de culori, alb si bej, modelele din Camera Bebelusului sunt prevazute cu sertare spatioase, dar si masute de infasat care pot fi usor demontate, astfel incat comoda sa se transforme intr-o piesa de mobilier clasica, extrem de eleganta. Manerele comodelor sunt realizate din lemn de fag solid, in timp ce rotile sunt realizate din plastic si cauciuc moale, care ii permit o deplasare extrem de facila prin incapere, dar si posibilitatea de a se bloca in caz de nevoie.

 babyexpo 2020 annebebe camera bebelusului mobila bebelusi

Fiecare comoda din Camera Bebelusului este atent finisata cu lacuri naturale pe baza de apa, non-toxice, fara solventi sau coloranti, ceea ce face ca fiecare piesa de mobilier sa fie extrem de sigura, rezistenta si durabila.

 Camera bebelusului mobila copii mobila bebe annebebe

Fie ca sunteti adeptii unui stil minimalist, stilului clasic sau de ce nu, sofisticat, in Camera Bebelusului veti gasi cu siguranta o comoda care sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi in ceea ce priveste amenajarea camerei celui mic. Pentru adeptii stilului glamour, am pus la dispozitie si comodele cu cristale Swarovski, pentru micul print sau mica printesa din viata ta!

 

Te asteptam la Baby Expo cu oferte de nerefuzat!