Cele mai frumoase jucarii care pot fi oferite in dar de Craciun

 

Ce alt cadou ar putea fi mai potrivit de Craciun decat o jucarie? In Camera Bebelusului veti gasi oferte speciale la jucarii pentru patutul bebelusului, dar si o gama variata de papusi din gama Llorens si Reborn. Papusile Llorens reprezinta o categorie cu totul speciala de papusi. Confectionate in Spania, papusile Llorens au in spate o bogata traditie de familie in fabricarea jucariilor. Istoria papusilor Llorens a inceput in anul 1958. Llorens reprezinta o afacere de familie care a oferit copiilor jucarii de cea mai inalta calitate, extrem de apreciate, dar si primii companioni de joaca ai copiilor din lumea intreaga.

 jucarii fetite craciun jucarii fete cadouri copii craciun annebebe camera bebelusului bucuresti

Papusile Llorens

Papusile sunt create in Alicante, printr-un proces 100% manual. Designul unic, dar si modalitatea de productie absolut originala sunt numai cateva dintre aspectele care fac ca papusile lor sa fie extrem de apreciate atat in randul copiilor, cat si al adultilor. Fiecare dintre papusile care pleaca din Spania are un design unic, atat in ceea ce priveste aspectul, cat si accesoriile vestimentare. Intreaga imaginatie si viziune a mesterilor este pusa la grea incercare cu fiecare papusa nou-creata. Papusile Llorens au adus zambete pe fetele copiilor de generatii intregi si i-au incurajat pe acestia sa viseze.

 

Papusile Llorens respecta cele mai stricte standarde referitoare la procesul de fabricatie valabile in Uniunea Europeana, ceea ce inseamna ca sunt sigure pentru a fi folosite de catre copii.  In acelasi timp, producatorii au pus un accent deosebit atat pe joc, cat si pe procesul de invatare propriu-zis. Constienti de importanta pe care jocul il are in dezvoltarea copiilor, Llorens a creat papusi capabile sa stimuleze din punct de vedere vizual, tactil, dar si al inteligentei copiii din intreaga lume.

 

Povestea Llorens incepe in anul 1995 in Onil, Alicante, Spania. Bazele companiei au fost puse de Miguel Llorens, dupa ce in anul 1958 bunicul acestuia a creat in mod artizanal primele papusi cu acest nume. Viziunea companiei a fost transmisa astfel din generatie in generatie, pana in ziua de astazi.

 

Fabricate din vinil de cea mai buna calitate, extrem de delicat si placut la atingere, dar si din materiale textile pretioase, papusile Llorens sunt potrivite atat pentru fetite, cat si pentru baietei. Papusile din seria Exclusive se evidentiaza prin forme autentice, prin detalii amanuntite ale fetei si prin hainute de inalta calitate. Papusile si toate accesoriile au fost testate in conformitate cu normele europene pentru siguranta jucariilor si sunt recomandate pentru copii peste 3 ani. Fiecare papusa Llorens are o anumita personalitate si este potrivita unui anumit copil. Fiecare detaliu care tine de trasaturile fizice, dar si de cele ale pieselor vestimentare este gandit cu atentie si apoi creat acel produs perfect autentic si exceptional pana in cel mai mic detaliu.

 

Fie ca alegem o papusa Llorens in varianta de nou-nascut, cu dimensiunea de 26 de cm si hainute parca desprinse din povesti, fie ca alegem bebelusii de 35, 38 sau 44 de cm, copiii vor fi cu siguranta incantati de cadou. Tricotajul, accesoriile, dar si coloritul extrem de atragator al acestor papusi le fac sa fie cadoul ideal pentru orice fetita de Craciun.

 

Bebelusul Llorens de 35 de cm cu suzeta poate sa scoata si sunete specifice, daca este apasat pe burtica. Ochi albastri, genele lungi, detaliile fine sunt numai cateva dintre caracteristicile acestei jucarii care o vor face deosebit de atragatoare pentru copii. Imbracat in hainute in nuante de alb si bleu, bebelusul Llorens are 35 de cm si se asorteaza perfect cu suzeta si paturica cu care vine la pachet.

 

Papusile Reborn

Papusile Reborn sunt confectionate din materiale care simuleaza pana in cel mai mic detaliu caracteristicile pielii unui bebelus real. Identice ca forma si dimensiune cu un bebelus natural, papusile Reborn joaca in plus un rol important in dezvoltarea copiilor. Recomandate pentru copii cu varsta de peste 3 ani, papusile Reborn reprezinta prima alegere a oricarui copil in perioada Craciunului. Papusile Reborn recreaza infatisarea unui bebelus real - detaliile parului, genele lungi si dese,unghiile atent conturate, pozitia degetelor si a manutelor, hainutele cu o croiala impecabila - toate ne duc cu gandul la un bebelus adevarat.

Papusile bebelusi sunt deosebit de indragite de copii si contribuie la procesul de responsabilizare al acestora, pentru ca micutul sau micuta va recrea grija si atentia de care a avut parte in atitudinea pe care o va avea fata de papusa. O papusa-bebelus poate dezvolta compasiunea, dar si empatia copilului. Papusile Reborn sunt extrem de delicate, dar in acelasi timp intotdeauna gata de joaca, un partener ideal pentru copiii de peste 3 ani, indiferent ca sunt baieti sau fetite.

 

Papusile Reborn sunt insotite de certificate de calitate care le atesta valoarea. Aceste jucarii pot fi oferite cadou, in special in perioada Craciunului, dar si in ocazii speciale din viata copilului. Intrucat sunt realizate din materiale organice, ele pot fi folosite in siguranta si de catre copiii mici, fiind extrem de placute la atingere si creand in acelasi timp o senzatie de apropiere fata de copii. Jucandu-se cu papusile, copilul isi dezvolta imaginatia, creativitatea dar si gandirea critica si inteligenta emotionala.

 

Papusile favorizeaza procesul de invatare a unor reguli de comportare in societate, intr-un mediu neutru, dar totodata extrem de familiar pentru cel mic. Depozitar al celor mai curate sentimente ale copilului, papusile bebelusi vor reprezenta nu numai companionul ideal de joaca, dar si un prim partener de invatare.

 

Jucariile pentru patutul bebelusului

O alta idee minunata de cadou pentru Craciun este reprezentata de jucariile pentru patutul bebelusului. Puteti alege intre jucarii de plus muzicale, jucarii chitaitoare, zornaitoare, jucarii atasament sau pentru dentitie, jucarii de plus spirala sau sub forma de sunatoare educative.