In Stoc

Guler Termic Alb

267985

Nou

Warmies


O jucarie atractiva, o sursa suplimentara de incalzire asemeni caldurii umane emanate de corpul mamei, tatalui sau fratiorului mai mare !


Mai multe detalii

Reduced price!

-Lei 30

Lei 59

Lei 89

B B

Descriere

Specificatii

Mai multe informatii

- Este un ajutor ideal pentru un somn profund, avand impregnate in cerealele din interior esente de levantica, menta, etc.
- Un inlocuitor ideal pentru sticla de apa fierbinte traditionala, facand astfel posibila aplicarea caldurii pe locul afectat mult mai usor, mai rapid si mai sigur.
- Dupa fiecare incalzire in cuptorul cu microunde produsul este intotdeauna liber de germeni si ciuperci.

Specificatii:


- Produsele sunt perfect sigure, calitatea materialelor precum si intregul proces de fabricare sunt in conformitate cu legislatia Uniunii Europene !

- Aceste produse ofera o sursa de caldura adecvata chiar si copiilor sub 36 de luni.
- In cazul folosirii cuptorului cu microunde produsele trebuie incalzite 90 de secunde la 800 de watti. Dupa aceasta va mentine caldura aproape doua ore, indeplinind astfel functia de incalzire.

- Produsele contin mei purificat. Meiul este desprafuit, curatat si filtrat dupa recoltare apoi semintele sunt supuse unui tratament termic pentru a reduce cat mai mult continutul de umiditate.
- Parfumul datorat ingredientelor din plante (lavanda, menta) va fi la fel de intens timp de cateva luni, dupa care dispare treptat

Specificatii

MaterialPlush
CuloareBej
BrandWarmies

Recenzie

Voturi si recenziile clientilor

Nu sunt recenzii
Pentru mai multe informatii contactati-ne !

Produse similare