Placematix

Afisati produsele dupa producator

Cele mai populare jucarii din lume se bazeaza pe conceptul pieselor care pot fi imbinate. Noi am asociat acest concept cunoscut in intreaga lume cu tacamurile si vesela pentru copii. Si i-am pus numele de Placematix.

Tacamuri si vesela interconectate pentru copii ofera in acelasi timp functionalitate si distractie.
Sunt compatibile cu toate caramizile de constructie cunoscute. Produse bine gandite, unice si inovatoare in ceea ce priveste utilizarea.
In calitate de designeri de tacamuri si vesela, am urmarit cum mananca cei mici, straduindu-se sa pastreze mazarea si iaurtul pe furculite si linguri, scapandu-le sau rasturnandu-si farfuriile si castroanele. Adesea pentru ca le lipsesc uneltele potrivite. Unelte care ofera functionalitate si distractie si care ii inspira atat pe copii, cat si pe parintii lor.
Asa ca adevarata noastra provocare a fost sa cream un concept de tacamuri si vesela unic pentru copii, care sa le permita sa se bucure de masa intr-o maniera ludica. Am facut mai mult decat sa reducem dimensiunile obiectelor pentru adulti sau sa le proiectam grosolan, cu o eticheta care sa afiseze cele mai noi imagini ale personajelor faimoase.
In procesul de crestere al copiilor, stimularea imaginatiei, fantezia si creativitatea in cat mai multe activitati zilnice sunt importante de la o varsta foarte frageda. Servirea mesei reprezinta o oportunitate excelenta pentru aceasta, avand in vedere ca mancarea are un rol important in dezvoltarea copiilor. Atata vreme cat sunt disponibile uneltele potrivite.
Produsele Placematix sunt fabricate din plastic testat, durabil si aprobat pentru alimente, fiind de calitate superioara. Majoritatea pieselor pot fi curatate pur si simplu intr-o masina pentru spalat vase.
Conceptul inovator Placematix este protejat la nivel global prin diferite brevete, brevetari pentru design si marci comerciale.
Produsele Placematix sunt unice in ceea ce priveste utilizarea conceptului de caramizi interconectate.
Primul produs din gama Placematix este setul de Tacamuri si vesela. Acest set contine servet pentru masa, castron,
lingura si furculita. Compatibil cu caramizile de jucarie pentru cei mai mici copii. Acest set rezistent este fabricat dintr-un material aprobat pentru alimente, testat, durabil, de calitate superioara.
Majoritatea componentelor pot fi curatate cu usurinta intr-o masina pentru spalat vase.
Copiii nu mai rastoarna mancarea
Toate componentele Placematix pot fi imbinate cu usurinta, pentru ca farfuriile si castroanele
sa nu mai cada de pe masa atunci cand sunt lovite.
Masa dureaza mai mult
Deseori, copiii termina de mancat cu mult inaintea parintilor si vor sa plece de la masa, in timp ce parintii inca mai au de mancat. Pur si simplu luati farfuria sau castronul si inlocuiti-l cu caramizi compatibile pe piesa de baza Placematix, iar copiii se vor juca la masa, permitand si parintilor sa se bucure de aceasta.
Copiii vor sa-si exploreze creativitatea si sa-si satisfaca curiozitatea. Amuzamentul, provocarile si rezolvarea problemelor sunt de baza. Tacamurile si vesela Placematix sunt proiectate special pentru aceasta, stimuland controlul fin al muschilor si invatarea timpurie prin joaca a felului de a manca. Pot fi folosite impreuna cu celelalte caramizi
de jucarie interconectate, pentru hranirea imaginara a papusilor, pentru servirea mesei impreuna cu prietenii sau pur si simplu ca jucarie obisnuita.
Distractie: 100% compatibil cu toate caramizile de jucarie cunoscute
Conceptul Placematix se bazeaza pe cel mai popular principiu din lume in materie de jucarii: caramizi interconectate. Toate piesele Placematix sunt compatibile cu faimoasele caramizi de jucarie existente, oferind o gama larga de posibilitati de joaca.

Mai mult

Nu exista produse de la acest producator