Jucarii Bebe si Copii

Jucariile si zornaitorile sunt preferate de copii pentru momentele de joaca, iar daca sunt colorate si au o multime de accesorii aplicate sunt si mai atractive. Jucariile de plus si zornaitoarele de la Camera Bebelusului sunt potrivite pentru a stimula curiozitatea, comunicarea si dezvoltarea simturilor tactile si vizibile.

 • -30%

  Precomanda

  Lei 69 Lei 48
  Lei 48 Lei 69

  Mini paturica cu animalute zambitoare, foarte viu colorate, poate fi folosita ca minipaturica pentru somn, cat si un animalut de plus !

 • Precomanda

  Lei 39
  Lei 39

  Jucarie de Plus pentru bebelusi si copii colorata pentru dentitie, fabricata din materiale fine. Culorii vii ce ajuta copilasii sa le deosebeasca usor, un...

 • Precomanda

  Lei 19
  Lei 19

  O jucarie copii recomandata de la varsta de 3 aniEste confectionata din materiale de calitate si va ajuta la dezvoltarea coordonarii vizulate, auditive si...

Jucariile de la Camera Bebelusului sunt create cu minutiozitate atat pentru ai distra pe cei mici cat si pentru a ajuta la dezvoltarea lor cognitiva. La noi puteti gasi de la jucarii de pus la cele mai amuzante si colorate zornaitori. 

(Citeste mai mult)